Portal www.beautifulserbia.info bavi se promocijom turizma Srbije i Srbije kao turističke destinacije. Portal predstavlja i opisuje turističke destinacije, turističke manifestacije, događaje, zanimljivosti iz sveta turizma, znamenitosti, znamenite ličnosti, kulturu, tradiciju i običaje Srbije.

Način na koji portal saopštava informacije o gorepomenutim kategorijama je inovativan i originalan mimo ustaljenih šablona i pravila. Autori članaka, reportaža i putopisa izražavaju se na originalan i sebi svojstven način, dajući komentare, sugerišući i skrećući naročitu pažnju na detalje kojima turisti i čitaoci treba da posvete naročitu pažnju.

portal design O Nama

Naročito je vođeno računa o komunikaciji sa posetiocima portala te je tako ostavljen prostor i mogućnost da ostavljaju svoje komentare, sugestije i sl. Takođe, svaka stranica ima poseban „prozor“ kroz koji možete da „zavirite“ u svet popularnog Fejsbuka odnosno fan stranice „Beautiful Serbia“ koja takođe predstavlja odličan kanal za komunikaciju sa posetiocima, korisnicima i fanovima.

sajam turizma O Nama

Posebu dimenziju portalu daje njegov dizajn i grafičko oktuženje u kom dominira, za ovu temu neočekivana ružičasta boja kao i prepoznatljiv element tzv. Pirotska šara.
Naime, Logotip portala uključuje nacionalni vizuelni kôd, prepoznatljiv nacionalni ornament, čuvenu Pirotsku šaru. Pirotska šara se nedvosmisleno vezuje za čuveni Pirotski ćilim, najtraženiji srpski suvenir. Šara je uvek strogo geometrijskog oblika. Postoji više tipova Pirotske šare ( gugtće na direci, grozdovi, zvezde, đulovi, venci…). Takođe, font kojim je ispisan naziv portala „Beautiful Serbia.info“ takođe je inspirisan geometrijom i Pirotskim tkanjem.

Portal je zamišljen kao dinamičan medij koji aktivno komunicira sa posetiocima i koji se konstantno proširuje i dopunjuje novim sadržajima. Svi korisnici i fanovi mogu da se uključe u kreiranje sadržaja portala svojim tekstovima, fotografijama ili video zapisima tako što će ih poslati na mail redakcija@beautifulserbia.info nakon čega će dobiti detalna uputstva ili obaveštenje o tome na koji način i kada će nihovi sadržaji biti postavljeni na portal.
Pridružite nam se.

Ostavite odgovor