Vi ste zaista dali slagvort. Ja sam nesto …

Komentar postovan Srednjevekovni grad Magilč i dolina jorgovana od spajke.

Vi ste zaista dali slagvort. Ja sam nesto dodao. A sad, koja bi mreza bila dobra da postavimo POST Jorgovani ce mirisati dolinom Ibra Akcija. Sada da ostavimo interesntima da daju svoje misljenje i predloge. Posto ste vi poslali film, onda molim Vas postavite POST negde na Facebooku.To mi je sad palo na pamet.

spajke je takodje komentarisao

 • Dolina jorgovana nema jorgovana. A i ako ga ima to se bas ne vidi najbolje. Ovaj zastitnik manastira Zice i Studenice i Pecke patrijarsije ostaje usamljen, bez zastitnika. U akciji Beogradizacija Beograda, lep je slagvort da se i kod nas na dan obelezavanja Dani jorgovana nekako skupe sredstva i da omladina kao sto je nekad posumljavala vrleti na potezu Beograd Bar, na radnim akcijama Usce, pojorgovani dolinu Ibra i tako postavi turisticki brend Kraljeva. Kad je kralj Uros mogao u srednjem veku da zasadi toliki jorgovan, zasto mi u ovom veku to nebi mogli, da nam prica sa pocetka teksta vaskrsne taj prelepi pejsaz sa jorgovanima, a ne da nam ovaj film bude ovako tuzan.

0 Responses to "Vi ste zaista dali slagvort. Ja sam nesto …"

 1. Aleks
  Aleks Posted on 17. februara 2011. at 11:14

  Zanimljiv tekst

 2. MANASTIRI SRBIJE | Beautiful Serbia Posted on 16. marta 2011. at 19:04

  […] dalje od Studenice i doći do Ivanjice. Nastavak doline Ibra koji vodi ka Kraljevu (poznat i kao Dolina jorgovana) je zaista predivan i sigurno vredi isplanirati ovuda neko prolećno […]

 3. spajke
  spajke Posted on 1. maja 2011. at 12:13

  Dolina jorgovana nema jorgovana. A i ako ga ima to se bas ne vidi najbolje. Ovaj zastitnik manastira Zice i Studenice i Pecke patrijarsije ostaje usamljen, bez zastitnika. U akciji Beogradizacija Beograda, lep je slagvort da se i kod nas na dan obelezavanja Dani jorgovana nekako skupe sredstva i da omladina kao sto je nekad posumljavala vrleti na potezu Beograd Bar, na radnim akcijama Usce, pojorgovani dolinu Ibra i tako postavi turisticki brend Kraljeva. Kad je kralj Uros mogao u srednjem veku da zasadi toliki jorgovan, zasto mi u ovom veku to nebi mogli, da nam prica sa pocetka teksta vaskrsne taj prelepi pejsaz sa jorgovanima, a ne da nam ovaj film bude ovako tuzan.

  • admin
   admin Posted on 1. maja 2011. at 13:40

   Svakako! Nešto se MORA uraditi kako sa gradom Magličem koji se spominje u ovom tekstu tako i sa Dolinom jorgovana. Ovakvo stanje je nedopustivo!
   Srdačan pozdrav!

 4. spajke
  spajke Posted on 3. maja 2011. at 16:44

  Vi ste zaista dali slagvort. Ja sam nesto dodao. A sad, koja bi mreza bila dobra da postavimo POST Jorgovani ce mirisati dolinom Ibra Akcija. Sada da ostavimo interesntima da daju svoje misljenje i predloge. Posto ste vi poslali film, onda molim Vas postavite POST negde na Facebooku.To mi je sad palo na pamet.

  • administrator - urednik
   administrator - urednik Posted on 8. maja 2011. at 17:24

   Na našem fan pejdžu na Fejsbuku (http://www.facebook.com/Beautiful.Serbia) delili smo nekoliko puta vezu ka ovom čkanku. Poslednja je imala 8 komentara i 80 lajkova ali to je nedovoljno da bi se bar upoznala javnost sa ovim problemom…
   Možda napraviti neku grupu ili fan stranicu na „svemoćnom“ Fejsbuku…

 5. Istočna Srbija (Prvi deo) | Beautiful Serbia Posted on 12. jula 2011. at 06:32

  […] Dalje smo prošli pored malog, Kučajnskog jezera, sa isto tako malim vodopadom – a, svuda unaokolo nalazili su se rascvetali jorgovani. Dakle, i ovde se, kao i između Raške i Kraljeva, nalazi – dolina jorgovana. […]